Tømrer job Århus

Eller job som bygningskonstruktør/byggeleder? Det kan også være du søger læreplads som tømrerlærling, eller praktikplads som bygningskonstruktør?

Så er du kommet til rette sted. Vi er stolte af at være en arbejdsplads med en flad ledelsesstruktur, hvor der er fokus på den enkeltes trivsel og udvikling. Hos os kan alle komme til orde over for alle, uanset om du er tømrer, tømrerlærling, bygningskonstruktør (som hos os ansættes som byggeledere), projektchef eller endda praktikant. For os har alle lige stor værdi og er uundværlige brikker i vores dagligdagspuslespil. Vi går kort fortalt langt for, at alle vores medarbejdere er glade for at gå på arbejde – hver dag.

Ledige tømrer jobs og andre ledige stillinger lige nu

Her kan du se de aktuelle ledige stillinger vi har i Egil Rasmussen Århus i øjeblikket. Selvom du ikke ser en ledig stilling, der passer dig, er du altid velkommen til at søge uopfordret.
Læs mere detaljeret om de forskellige stillingsbetegnelser på vores koncernhjemmeside.

Om os som arbejdsplads

for tømrere, tømrerlærlinge og byggeledere

Hvordan er det at arbejde som tømrer hos Egil Rasmussen Århus? Først og fremmest er vi en arbejdsplads, hvor vi hver dag praktiserer en flad ledelsesstruktur. Tonen er afslappet, uformel og humoristisk. Vi er jyder, der har fødderne plantet solidt på jorden og vi kalder en spade for en spade. Her er plads til dig, hvis du er arbejdsom, samtidig med, at du tør være ærlig omkring dine fejl og tør stille spørgsmål, når du er i tvivl om noget.

Vores tømreres, tømrerlærlinges, byggelederes, ja faktisk alle vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, har altid førsteprioritet hos os. Efter 3 måneders ansættelse tilbydes alle medarbejdere at indgå i en sundhedsforsikring. Med den kan de få den rette hjælp hurtigt, uanset om de lider af et brækket ben, hovedpine, knækket psyke, eller hvad det måtte være.

Vi har et velfungerende sikkerhedsudvalg, der sikrer, at vi til enhver tid besidder den nyeste sikkerhedsmæssige viden, teknik og udstyr.

Vælger du at søge job som tømrer eller en anden stilling hos os, så søger du job på en arbejdsplads, der:

  • har en flad ledelsesstruktur, hvor alle kan komme til alle med alt
  • prioriterer medarbejdernes sundhed og sikkerhed uden kompromis
  • tager sit uddannelsesansvar seriøst og bestræber sig på altid at have 12-15 tømrerlærlinge
  • har igangsat en bæredygtig omstilling
  • har plads til fejl og læring
  • har en uformel omgangstone med plads til sjov
  • værner om en åben og ærlig kommunikation hele vejen rundt
  • gør meget ud af det sociale sammenhold

Det sociale sammenhold

Vi vægter det sociale aspekt højt i Egil Rasmussen, fordi vi mener, at en stor del af arbejdsglæde er at have tætte kollegaer at dele hverdagen sammen med. Alle funktionærer har f.eks. møde hver fredag kl. 08.30 på kontoret, hvor vi gennemgår bemandingsplanerne for byggepladserne og sikrer, at alle har, hvad de skal bruge. Det sikrer også, at vi får set hinanden og tjekket op på, at både funktionærer og vores folk på byggepladserne har de rette forudsætninger og har det godt.

Vi har også et yderst velfungerende festudvalg, der sikrer, at vi jævnligt laver ting sammen uden for arbejdstid – allesammen, på tværs af funktionærerne og kollegaerne på byggepladsen. Og så er der naturligvis de to store årlige sammenkomster, hvor vi alle samles til hhv. sommerfest og julefrokost.

Det siger vores medarbejdere