Anerkendt tømrer og entreprenør

Med over 100 ansatte, der er tilknyttet Egil Rasmussen Århus, er vi efterhånden en relativt stor spiller i den danske tømrer- og entreprenørbranche. Vi udfører alle typer af servicearbejde og arbejde med forsikringsskader. Vi arbejder også med alle former for entreprise, både som fag-, stor-, hoved- og totalentreprenør. Og så har vi i Århus speciale i at arbejde som entreprenør inden for Erhverv og detail med butiksrenoveringer, butiksudvikling og butiksopbygning fra bunden.

Vi er stolte af at have kunder, rådgivere og samarbejdspartnere, der efterspørger os igen og igen, samt anbefaler os videre til andre. Vi er stolte af, at det har bragt os til i dag, hvor vi er en anerkendt spiller i branchen.

Historien om os

Egil Rasmussen Århus A/S er en selvstændig mellemstor virksomhed, udsprunget af Egil Rasmussen A/S i Fredericia. Vi er som Århus-afdeling stiftet i 2009, men vores koncerns rødder daterer helt tilbage til 1937, hvor tømrermester Egil Rasmussen grundlagde et beskedent tømrerfirma i Fredericia.

Det første år efter etableringen i Århus kørte afdelingen under Fredericias cvr-nummer, men det blev hurtigt besluttet, at afdelingen kunne stå på egne ben og ville trives bedst med det. Kort efter etableringen ansættes Thomas Kring Nikolajsen som administrerende direktør, hvilket han fortsat er i dag.

I 2014 starter Claus Mahler som bygningskonstruktørpraktikant. Han bliver det efterfølgende forår ansat som projektleder. Michael Grøn kommer til i 2014. Det står hurtigt klart, at de begge har både lysten og viljen til at være med til at udvikle Egil Rasmussen Århus og begge bliver derfor medejere i 2018.

I 2015 opstår muligheden for at opkøbe tømrerfirmaet Thylkjær og Partner med 18 dygtige medarbejdere, der er vant til at arbejde med service og skadesservice. Med ét er vores serviceafdeling etableret.

I 2016 ansættes Claus Wrang som servicechef. Claus’ interesser leder dog mere i retning af detail, hvor der hurtigt opstår nogle unikke muligheder, der gribes. Han etablerer derfor kort efter en erhverv- og detailafdeling og så bliver han medejer i 2019.

Vores fire forretningsområder

Vi arbejder med vores tømrerfag inden for fire forskellige forretningsområder i virksomheden: service, forsikring, entreprise og erhverv/detail.

Vores værdier

Vi værner hver dag om de grundlæggende værdier, som Egil Rasmussen grundlagde vores virksomhed på i 1937: passion for faget, ydmyghed og ærlighed. Det vises i alt, hvad vi foretager os, både internt og eksternt.

Vi har en passion for vores tømrerfag, som udmønter sig i, at vi altid leverer kompromisløs kvalitet. Vores tømrere foretager altid arbejdet, som var det noget de selv skulle bo eller arbejde i fremover. Det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere kan se sig selv i øjnene, når de tager hjem fra arbejde og derfor gør de altid deres bedste.

Vi er ydmyge i vores måde at være på, som gennemsyrer hele vores arbejdsmiljø, hvor ledelsesstrukturen er meget flad og alle kan komme til orde over for alle. Vi har en uformel tone, som ofte har en jydsk accent og er præget af humor – også overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tager ikke os selv højtideligt, men går ydmygt og ansvarsbevidst til enhver opgave, uanset kunde, størrelse og budget.

Vi er altid ærlige og kommunikerer hellere for meget end for lidt. Vi mener, at en god, åben og ærlig dialog er opskriften til et succesfuldt projekt for alle parter. Det skaber tillid og tilfredshed, at vores kunder og samarbejdspartnere altid ved, hvor de har os og hinanden. Det mindsker også misforståelser. Vi kalder altid en spade for en spade og er åbne omkring de fejl, vi laver. For ja, vi laver indimellem fejl, fordi vi er mennesker. Men vi er ærlige omkring dem og retter op på dem rettidigt, så vi kan komme godt i mål alligevel.