Velkommen

Egil Rasmussen a/s er en velrenommeret entreprenørvirksomhed, som blev grundlagt som tømrer- og snedkervirksomhed i 1937.
Gennem årene har vi udviklet os til i dag at være en af områdets største aktører indenfor vores fagområde med en solid og konstant medarbejderstab på i alt 140 - 180 veluddannede hovedsageligt faglærte medarbejdere.
Fra entreprenørvirksomheden Egil Rasmussen a/s udsprang Egil Rasmussen Århus a/s i 2009 som en selvstændig virksomhed med egen ledelse og bestyrelse. Vi har i dag en solid medarbejderstab på cirka 80 ansatte.

I vores entrepriseafdeling beskæftiger vi os hovedsageligt med større entrepriser og har solid erfaring med både nybyg og renovering af flere typer byggerier.
Læs mere om vores Entrepriseafdeling og se vores Referencer.

Vores serviceafdeling varetager reparations- og serviceopgaver for boligforeninger, forsikringsselskaber og virksomheder.
Læs mere om vores Serviceafdeling.

Som noget helt unikt råder vi over særlige kompetencer indenfor PCB- og skimmelsanering. Med over 100 vogne samt en dygtig og loyal medarbejderstab til disposition servicerer vi vores kunder med en høj grad af fleksibilitet og til deres tilfredshed.